Gb group

Predstavitev podjetja

Podjetje Gb Group je ustanovljeno 2015, in sicer s strani skupine profesionalcev z dolgoletnimi izkušnjami pri izgradnji čistih prostorov in klimatizaciji, pridobljenimi pri drugih podjetjih.

Sedež podjetja je v Ljubljani, Sloveniji.

Podjetje uspešno posluje že leta nazaj v Sloveniji in širom po Evropi. Kot rezultat poslovanja z zadovoljnimi partnerji in strankami ima podjetje dolgoletno zlato akreditacijo.

Gb group je družinsko podjetje, specializirano za namestitev prezračevalnih kanalov ( HVAC ) in cleanroom tehnologijo,  ter se kot takšna osredotoča na nudenje najbolj zanesljivih in najbolj učinkovitih storitev, ki podpirajo klientove reference.

Prisotnost podjetja je vidljiva na več področij, kot so: avtoindustrija, elektroindustrija, kemijska industrija, laboratoriji, operacijske dvorane, farmacija, elektronska industrija, letalska industrija... itd.

Aktivnost podjetja poteka z delovanjem dobro organiziranega in discipliniranega strokovnega tima, ki podrazumeva delo z najbolj modernimi orodji, opremo in lastnimi vozili, ki našemu timu omogočajo neodvisnost in prožnost pri izvajanju del.

Podjetje ima vsa potrebna zavarovanja za zaposlene, naše partnerje in končne kupce. Naša vizija je, da bomo trdno izbrani izvajalci za naše kliente, da jim bomo nudili razumevanje njihovih potreb na skupni poti do želenega cilja.

Zaposlujemo strokovne in kvalificirane delavce.

Naše storitve se lahko same hvalijo z visoko kakovostno in natančno namestitvijo v dogovorjenem časovnem roku.

Od ustanovitve do danes smo se osredotočili na nenehno izboljšanje naših storitev in prizadevanje za odličnost širom po svetu.